Επικοινωνήστε μαζί μας | 210 2934 752|info@gmg.gr
Intro Digital 2018-10-15T13:04:43+00:00

Η GMG διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση πάσης φύσεως και απαιτήσεων ψηφιακών εφαρμογών με ιδιαίτερη προσήλωση στις ανάγκες αλλά και στις επιλογές της Φαρμακευτικής Βιομηχανίας.

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα της GMG στα τότε τουλάχιστον αχαρτογράφητα μονοπάτια της Ψηφιακής Επικοινωνίας (Digital Communication)..

Το 2012 λοιπόν σε συνεργασία με την Obrela (Διεπιστημονική Εταιρεία) παρουσιάστηκε η πρώτη ελληνική εφαρμογή ψυχολογικής ενημέρωσης που περιελάμβανε ερωτηματολόγια για αυτοαξιολόγηση αλλά και συμβουλευτικές / υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Η εφαρμογή εκδόθηκε αρχικά για λειτουργικό iOS και παρουσιάστηκε στο «2o Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο: Ψυχική Υγεία και Τηλεματικές Εφαρμογές» λαμβάνοντας ιδιαίτερα ευμενή σχόλια. Είχε δε πολύ μεγάλη ανταπόκριση με χιλιάδες downloads από το App Store.

Το νερό είχε μπει πλέον στο αυλάκι αφού μάλιστα ήταν ξεκάθαρη η αυξανόμενη διείσδυση της ηλεκτρονικής πληροφορίας και μάλιστα με διαδραστικό τρόπο στην καθημερινότητα του καθενός.

Η στρατηγική επιλογή της GMG ήταν να δημιουργήσει μια ομάδα επαγγελματιών πληροφορικής με εξειδικευμένη τεχνογνωσία για την “πρόκληση” των απαιτήσεων ενός “ψηφιακού κόσμου”. Πράγματι η “μεταγραφή” έμπειρων στελεχών έδωσε τη δυνατότητα στην GMG να δημιουργήσει μια ομάδα υψηλών απαιτήσεων που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών έχοντας ήδη υλοποιήσει πολλά έργα στο Φαρμακευτικό Κλάδο καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών με ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο (εφαρμογές, E-Detailing, διαδραστικά event σε συνέδρια αλλά και άλλα προϊόντα Cutting Edge Technology).

Η επόμενη ημέρα βρίσκει την GMG να διαθέτει ήδη μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση πάσης φύσεως και απαιτήσεων ψηφιακών εφαρμογών με ιδιαίτερη προσήλωση στις ανάγκες αλλά και στις επιλογές της Φαρμακευτικής Βιομηχανίας.

Η σύμπραξη με την εταιρεία τεχνολογίας Econtent Systems έρχεται να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την ικανότητα της GMG να προσφέρει ιδέες, λύσεις στο χώρο της υγείας με το βλέμμα στο αύριο… σήμερα!

eContent Systems

Communication & Digital Services